Akatlar Kültür ve Spor Merkezi, yapılan imza töreni ile 3 yıllığına Beşiktaş’a devredildi.
Beşiktaş Kulübü ile Beşiktaş Belediyesi arasında yapılan anlaşmayla Beşiktaş Kulübü’ne devredilen Akatlar Kültür ve Spor Merkezi’nin protokol anlaşması imzalandı. İmza törenine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar katıldı.
ORMAN: “BU TESİSLEŞMEYE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”
Beşiktaş Belediyesi’nde gerçekleşen törende konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugünün önemli bir gün olduğunu belirterek, “Allah rahmet eylesin Süleyman Seba’dan sonra tesis anlamında Beşiktaş’a ilk kazandırdığımız şey. İlk defa yeni bir tesis kazandırıyoruz. Uzun zamandır Beşiktaş’a bir sosyal tesis yapmak istiyorduk ve bugün de bunu gerçekleştireceğiz. İçinde yapılacak işlerimizi de hızlıca tamamlayarak inşallah yaz aylarında tüm Beşiktaş halkıyla beraber açılışını yapmak istiyoruz. Bu tesisleşmeye devam etmek istiyoruz. Bir tane de Anadolu yakasına yapmak istiyorum açıkçası. Beşiktaş büyük bir camia ve buluşacağı yerlere ihtiyaç var. Bunun ilk adımını attığı için Beşiktaş Belediyesi, sayın başkana ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.
“VODAFONE ARENA’DAN SONRA BİR TESİS DAHA YAPACAĞIZ”
Yeni sezona yeni statları ile gireceklerini ifade eden Orman, “Vodafone Arena’ya acilen dönmemiz lazım. Bir tane arena daha yapacağız inşallah, projeleri bitti” şeklinde konuştu.
BAŞKAN HAZİNEDAR: “İNŞALLAH DAHA UZUN YILLAR BEŞİKTAŞ’A HİZMET EDECEK”
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise, “Beşiktaş ilçesi Akat mahallesinde belediye tarafından yaptırılan bu spor merkezi, 25 mart 2014’te gerçekleştirilen bir ihale sonucu Beşiktaş Kulübü tarafından 3 yıllığına, inşallah daha uzun yıllar Beşiktaş camiasına sunulmak için ihale edilmiştir. Çevre düzenlemesi işleri tamamlanacak ve hizmete en kısa sürede sunulacaktır. Ben kulübümüze ve Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
“BAŞKAN BÜYÜK İŞ YAPIYOR”
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın büyük bir iş yaptığını belirten başkan Hazinedar, “İnönü Stadı gibi büyük bir stadı tekrar inşa ediyor. Tüm tartışmalara rağmen bir inşaata başladı. Herkes ne zaman bitecek diyor. Daha 1 yıl 3 ay oldu. Bu kadar büyük bir projenin 2 yılda bitmesi başarıdır. Biz belediye olarak her zaman başkanın arkasındayız. Beşiktaş’ın boğazda bir tesisi olmalı. Bunu beraber de yapabiliriz” ifadelerini kullandı.