Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Kale ilçesi Narlı Mahallesi’nde çıkan yangında evleri küle dönen Gürkaplan ailesinin yaralarını sardı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Kale ilçesi Narlı Mahallesi’nde çıkan yangında, evleri kullanılamaz hale gelen Gürkaplan ailesinin yardımına koştu. Bir süre önce yaşanan talihsiz olayda, 4 yıl önce eşini kaybeden Gülsüm Gürkaplan ve 4 çocuğunun yaşadığı evde yangın çıkmış, ev küle dönmüştü. Evde kimsenin olmadığı sırada çıkan yangının elektrik panosundan kaynaklandığı belirlenirken, eşyalarının bir çoğu kullanılamaz hale gelmişti.
Yangının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile koordineli bir çalışma yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri Gürkaplan ailesinin yardımına koştu. Evleri tamamen kullanılamaz hale gelen 4 çocuk annesi Gülsüm Gürkaplan’a sahip çıkan Sevgi Eli ekipleri ailenin yaralarını sarmaya başladı. Sevgi Eli ekipleri kısa sürede Gürkaplan ailesinin taşınacakları yeni evi temizledi. Daha sonra hayırseverlerin bağışlarıyla temin edilen eşyalar ailenin yaşayacağı yeni evine yerleştirildi.
Gürkaplan ailesi yangından kısa bir süre sonra sıcak bir yuvaya kavuşturulurken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız aileyi ziyaret etti. Ziyarette, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, yaşanabilecek her türlü olumsuz durumlarda haber geldiği anda orada olduklarını belirterek, "Böyle talihsiz hadiseler olduğu zaman itfaiye ve Sevgi Elimiz koordineli bir şekilde çalışarak hemen devreye girer ve hayırseverlerimizin bağışlarını ailelerimize ulaştırırlar. Hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bağışları işte bu şekilde değerlendiriliyor" diye konuştu.