Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Çelik, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aziz Kanık ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Başkanı Muharrem Göksel’e, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser’e ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

“UYUMLU ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel yaptığı açıklamada, "Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile birlikte yaptığımız uyumlu çalışmalar ilçemizde meyvesini vermeye başladı. Hükümet partisine ait bir Belediye Başkanı ilçeye çok büyük avantaj sağlıyor. Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile sürekli yaptığımız istişareler sonucunda Kavak’ı çok iyi noktalara getirebilmek için elimizden gelen çabayı birlik ve beraberlik içinde gösteriyoruz. İl Başkanımız Muharrem Göksel’e, İl Kadın Kolları Başkanımız Rabia Bay Keser’e ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Caner Göktepe’ye çıkmış oldukları bu kutsal görevde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Belediyemiz ve partimizin birlik ve beraberlik içinde çalışması, omuz omuza ilçemizin daha iyi noktalara gelebilmesi için mücadele vermesi bizi daha da kuvvetlendiriyor. Partimizin bize ve ilçemize desteği çok büyük. İl Başkanımız Muharrem Göksel’e, İl Kadın Kolları Başkanımız Rabia Bay Keser’e ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Caner Göktepe’ye vermiş oldukları bu büyük mücadelede başarılar diliyorum" dedi.