Nuri Asan Tesisleri’nde dün yapılan antrenmandan sonra kampa giren kırmızı beyazlı ekibimiz maç saatini beklemeye başladı.

Lig’in 25. haftası öncesi Samsunspor 31 puan ile 12. sırada yer alırken, konuk ekip Multigroup Alanyaspor ise 40 puanla 3. durumda bulunuyor.  Deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kaybeden Samsunspor sahasında oynayacağı Multigroup Alanyaspor maçını kazanarak Süper Lig hedefine devam etmek istiyor.

12 Şubat cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Samsunspor’un mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı bu önemli karşılaşmayı Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Özgüç Türkalp  yönetecek.

Özgüç Türkalp’ın yardımcılıklarını Osman Karakaş ve Soner Maraş yapacak. Karşılaşmada Hasan Ertuğan dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Sakat olan Canberk ve cezalı olan Ekigho’nun forma giyemeyeceği karşılaşmaya Samsunspor’un Furkan, Murat, Fatih, Ndiaye, Oğuzhan, Hasan, Taha, Mustafa, İvanov, Ofoedu ve Kone ilk onbiri ile başlaması bekleniyor.

Konuk ekip Alanyaspor takımının en golcü oyuncusu durumunda bulunan Ayite kırmızı kart cezalısı olduğu için, Sinan Özkan ve Barış Örücü’de sarı kart cezalısı oldukları için bu karşılaşmada oynayamayacaklar.

Karşılaşmanın bilet fiyatları VİP A: 50 TL, VİP B: 20 TL, MARATON: 15 TL, KALE ARKASI ve MİSAFİR TAKIM: 7,5 TL olarak belirlendi.

Her iki takım açısından büyük önem taşıyan müsabaka TRT-3 Spor kanalından naklen yayınlanacak.

SAMSUNSPORLUYUZ.COM