Didim Ziraat Odası yönetimi, Didim’li çiftçileri İZFAŞ tarafından 16-19 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan Olivtech 5. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarına götürüyor.
İZFAŞ tarafından düzenlenen Olivtech 5. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı 16 - 19 Nisan 2015 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek. Didim ziraat Odası Yönetimi de Didim’li çiftçileri fuara götürecek.
Fidandan dağıtıma, makinadan inovasyon teknolojilerine zeytin ve zeytinyağı üretim zincirindeki tüm firmaların da katılımcı olduğu, yerli ve yabancı alıcılarla bir araya geldiği fuarın Didimli üreticiler açısından önemli olduğunu belirten Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir “İzmir’deki bu fuara Didimli üreticilerimizi götüreceğiz. Üreticilerimi zeytin ve zeytinyağındaki tüm yenilikleri makien ve ekipmanları yerinden görüp bilgi alacaklar. 91 üreticiyi bu fuara taşıyacağız. Odamızca yaptığımız duyurular fuara katılım anlamında etkili oldu. Fuar ziyaretimiz günü birlik olup, bizlere destek olan Didim Belediyesine ve İZFAŞ fuarcılık şirketne teşekkür ediyorum” dedi.