Sosyal ve kültürel hizmetleriyle Mamak’ta bir çok başarılı organizasyona imza atan Mamak Belediyesi yeni yılın ilk söyleşi programını gerçekleştirecek.
Kültürel hizmetler kapsamında Mamak’ta birçok konser, seminer ve söyleşi organize eden Mamak Belediyesi Mamaklıları bu kez ünlü yazar Sinan Yağmur’la buluşturacak. Aşkın Gözyaşları adlı serisiyle son dönemde en çok okunan yazarlar arasına giren Sinan Yağmur Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde Mamaklılarla bir araya gelecek. 20 Şubat Cuma akşamı gerçekleşecek olan söyleşide Sinan Yağmur ilahi aşkın kapılarını Mamaklılara aralayacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Kamuoyunun yakından tanıdığı isimleri Mamaklılarla buluşturuyoruz. Günümüzün dejenere olmuş aşk anlayışının ötesinde insanların artık gerçek aşkı öğrenmek istiyor. Bu manada son dönemde adından söz ettiren değerli bir isimi daha Mamaklılarla buluşturmaya hazırlanıyoruz. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan söyleşiye tüm Mamaklıları bekliyoruz” dedi.
2015 YILINDA SEMİNERLER VE SÖYLEŞİLER DEVAM EDECEK
Mamak Belediyesi seminer ve söyleşilerine yeni yılda da devam edecek. Kamuoyunun yakından tanıdığı isimler 2015 yılı içerisinde Mamaklılarla buluşmaya devam edecek. Yıl içerisinde Sinan Yağmur, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Bedirhan Gökçe gibi isimler Mamaklılarla buluşacak.