Ergan Dağı Kayak Merkezini ziyaret ederek kayak yapan vatandaşlarla bir araya gelen Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, burada yaptığı açıklamada tüm kayak severleri Ergan Dağı Kayak tesislerine davet etti.
Ergan Dağı Kayak merkezi ziyaretinde açıklamalarda bulunan Vali Kahraman şu görüşlerde bulundu; “Türkiye’nin sayılı kayak merkezlerinden biri olan Ergan Dağı Kayak Merkezine yoğun bir ilgi var. Bu ilgi geçtiğimiz haftalarda da vardı. Bundan sonrada daha yoğun bir ilgi olacağına inanıyorum. Şu an da her türlü imkân kayak severlerin hizmetine sunulmaktadır.”
“Geçtiğimiz günlerde düzenlenen EMITT fuarında da Ergan Dağı Kayak standı en iyi kayak standı ödülünü aldı. Bununla birlikte Erzincan standımız üç tane ödül aldı EMITT fuarında. Bu hiçbir ile nasip olmadı. Buda burada ki çalışmalarımızın burada ki hizmetlerimizin sonucudur. Bugün yoğun bir ilgi var vatandaşlarımız ve kayakçılar tarafından. Tesislerimiz güzel bir şekilde çalıştırılıyor. Hiçbir eksiğimiz yok. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafında ki kayakçılarımızı buraya bekliyoruz. Farklı hizmetlerimiz ve projelerimiz var onlar da tek tek devreye girecek. Kayak severleri buraya kayak yapmaya bekliyoruz” dedi.