Galatasaray ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Başarıların sonu yok. Mutlaka yenilerini başarmalıyız. Sezon başından itibaren çok ciddi şekilde önümüzdeki sezonuna hazırlanacağız" dedi.
Galatasaray’da başarılı bir dönem geçirerek sezonu iki kupa ile kapatan Hamza Hamzaoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen törenle 3 yıllık sözleşmeye imzasını attı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman ile birlikte kameralar karşısına geçen Hamza Hamzaoğlu, önlerinde elde etmeleri gereken daha çok başarı olduğunu vurguladı. Daha çok çalışmaları gerektiğinin farkında olduğunu belirten başarılı teknik adam, başarıların sonu olmadığını ve yeni başarılar elde etmeleri gerektiğini söyledi.
"DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKTİĞİNİN FARKINDAYIZ"
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu imza töreninde yaptığı açıklamada, geçen sezon her şeyin umdukları gibi gittiğini belirtti. Yapılması gereken daha çok şeyin olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, "Başkana ve yönetim kurulu teşekkür ediyorum bizlere duyduklarını güvenden. Geçen dönemde de burada imzalamıştık. Çok farklı duygular içindeydim. Önümüzde elde edilmesi gereken başarılar vardı şükürler olsun her şey umduğumuz gibi gitti. Yönetim kurulumuzun bize duyduğu güvenle beraberde 3 yıl daha birlikte çalışacağız. Ondan sonraki için de düşüncelerimiz hayallerimiz var. Daha çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Ben önümüzdeki sezon da hem camiamıza hem yönetimimize hem de takım arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum ve çok teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu.
"BAŞARILARIN SONU YOK, YENİLERİNİ KAZANMALIYIZ"
Rakiplerin gelecek sezon kendilerinden daha hırslı olacaklarını belirten Hamzaoğlu, "Rakiplerimiz önümüzdeki yıl da aynı senaryoyu yaşamak istemeyeceklerdir. Biz de her şeyin farkındayız. Başarıların sonu yok. Mutlaka yenilerini başarmalıyız. Sezon başından itibaren çok ciddi şekilde önümüzdeki sezonuna hazırlanacağız. Çok takımın ortak olacağı bir şampiyonluk yarışı olacak gelecek sene. Buna da en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.
Şans faktörüne de değinen başarılı teknik adam, "Biz neler yapıp da başarılı olduğumuzun farkındayız. Bir başkasının ne düşündürdüğünü beni ilgilendirmiyor. Tabi ki şans var içinde ama şans çalışandan yana, isteyenden yanadır. Biz çalıştık ve bekledik. Şans da bize yardım etti" diye konuştu.
ÖZBEK: "ÇOK İSABETLİ BİR KARAR ALDIĞIMIZI HEPİMİZ GÖRDÜK"
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise, Hamza Hamzaığlu’nun Galatasaray’a uzun yıllar hizmet edeceğini söyleyerek, "Hamza hocam çok başarılı bir sezon geçirdik. Çok da keyifli bir sezon. İki kupayla bitirdik. İlk yaptığımız kontrat döneminde de yönetimdeydim. Galatasaray’a çok faydalı olacak bir teknik kişiydi. Biz hep uzun vadede düşündük Hamza hocayı. Galatasaray’a uzun yıllar hizmet edeceği düşüncesiyle öyle bir karar aldık. Çok isabetli bir karar aldığımızı hepimiz gördük. Galatasaray’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde önümüzdeki 3 yıllık dönemde Galatasaray’ı başarıdan başarıya koşturacağına inanıyoruz. Bundan sonraki dönemde her zaman Hamza hocanın arkasında olacağız. Galatasaray’ı başarıya taşımak için gerekeni yapacağız" ifadelerini kullandı.
"DÜNYADA HER FUTBOLCU GALATASARAY’DA OYNAMAK İSTİYOR"
Kendilerinin en doğru yaptığı işin önce Hamza Hamzaoğlu ile mutabakata varmak olduğunu belirten Özbek, "Hocamın yaptığı projeye göre hareket edeceğiz. Elimizde listemiz var. Galatasaray’a en büyük faydayı verecek. Eksikleri hocamızın öngördüğü çerçevede bakacağız, zaten Galatasaray’ın bir omurgası var. Dünyada her futbolcu Galatasaray’da oynamak istiyor. Transferi tamamlamadan açıklama yapmamız mümkün değil" şeklinde konuştu.
"ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE GALATASARAY’I EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"
Galatasaray’ın dünyada önemli sıralamalara çıktığını vurgulayan başkan Özbek, "Galatasaray markası dünyada önemli sıralara giren tek Türk takımı. Bu misyonu üstlenmiş bir takımız. Bu bir süreçtir. Ben şuna inanıyorum; Hamza hocayla biz Şampiyonlar Ligi’nde yine Türkiye’yi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Hocamın da bu projeleri arasında. Hocam Galatasaray’da uzun vadeli kalıcıdır. Ben öyle olmasını istiyorum. Bu projeyi de sonuna kadar götürmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.