PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde yenileme antrenmanı yapan kırmızı-beyazlılar, antrenmanda ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleri yaptı. Antrenmanda sakatlığı bulunan Chikeluba Ofoedu takımdan ayrı çalıştı.

 Teknik patron Altın, antrenman sonrası düzenlediği basın toplantısında, Bucaspor karşısında anlamlı bir galibiyet aldıklarını anımsatarak, deplasmanda kendileri gibi play-off hedefi olan çok ciddi bir takımla oynayacaklarını söyledi.

Altınordu'nun çok ciddi bir ekip olduğunu anlatan Altın, şöyle devam etti:

"Play-off'u garantilemek için 3 puan almak istiyoruz. Biz bu yola başımızı koyduk. Emin adımlarla huzurlu ve mutlu şekilde çabalayarak yolumuza devam ediyoruz. Deplasmanda sıkıntı yaşamıyoruz, hiçbir maçta da sıkıntı yaşamadık, bizim sıkıntımız iç saha maçlarında. O da oyuncularımız maçı kazanmak adına duygusal olarak hareket ettiği için sıkıntı yaşıyoruz. Deplasmanda kolay kolay maç kaybetmeyiz. Oyun felsefemiz ve disiplininden kopmadan 3 puanı alıp Samsun'a geleceğiz. Süper Lig'e çıkmak adına söz verdik. Taraftarımıza bu heyecanı yaşatmak için uğraşıyoruz. Buna inandık, buna inanmasak bu takım bu seviyede olmazdı. Bu inancın bir zaferidir. İnşallah bunu taçlandıracağız"