Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında 5 Nisan Pazar günü sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına üç günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmanda ilk olarak fiziksel bir çalışma yapıldı. Sarı-kırmızılılar pas çalışmasının ardından ana bölümde dar alanda çift kale maçla çalışmalarına devam etti. aentrenmanda U21 Takımı oyuncularından Emre Tosun, Enes Yılmaz, Yavuzhan Keleşoğlu, İsmail Sarı, Batuhan Ergün ve Kaan Baysal da yer aldı. Sabri Sarıoğlu ve Semih Kaya ise takımdan ayrı özel çalıştı.
Antrenmana A Milli Takım oyuncularından Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Hakan Balta, A2 Milli Takımı’ndaki Emre Çolak, Hollanda Milli Takımı kampında yer alan Wesley Sneijder, İsviçre Milli Takımı’na davet edilen Blerim Dzemaili, Kamerun Milli Takımı’na çağrılan Aurelien Chedjou, Uruguay Milli Takımı’ndaki Fernando Muslera ve Portekiz 21 Yaşaltı Milli Takımı’nda bulunan Bruma katılmadı.
Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.