AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, köy ziyaretlerini sürdürüyor.
AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci Kozcağız Beldesine bağlı köylerdeki ziyaretlerini sürdürdü. Uluköy köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Mustafa Yelkenci, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mustafa Yelkenci’ye AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ramazan Taş, İsmail Toksöz, Şaban Doğan, İl Genel Meclis Üyesi Recep Regaip Bayraktar, Kozcağız Belde Başkanı Giray Gülsoy eşlik etti.
“BARTIN HİZMETE DEVAM DİYECEK”
AK Parti hükümetinin Bartın’a önemli kazanımlar sağladığını söyleyen Mustafa Yelkenci, “Bizim dönemimizde başta ülkemiz ve Bartın en parlak yatırımlarını aldı. Eğitimden sağlığa, duble yollardan tarıma önemli yatırımlar sağlandı. Hükümetimizin belirlediği 2023 vizyonu çerçevesinde bu hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecektir. Bartın şu anda 2-0’a doğru gidiyor. Çünkü hizmetlerimizi gören vatandaşlarımız bu hizmetlerin sürmesini istiyor. Kısacası halkımız Bartın’da hizmete devam diyecek. AK Parti’nin 2 milletvekili çıkartması için desteğinizi bekliyorum” dedi.
Daha sonra Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, Şabankadı köyüne giderek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Yelkenci köy kahvesinde yaptığı toplantıya vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.