Nazilli İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Başkan Yardımcıları İbrahim Özkan ile Mesut Erdemir’i makamlarında ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Nazilli Belediyesi ziyaretinde Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanmış takvimi de hediye eden Müftü Topaloğlu, “2014 Yılının ülkemize artıları ve eksileri değerlendirilmeli, kişiler kendi muhasebesini yapmalı ve en önemlisi de Allah (c.c)’ın bizleri yeni bir yıla kavuşturması nedeniyle şükretmelidir” dedi.
2015 yılında Müslümanların akan kanlarının ve gözyaşlarının son bularak yerini barış, huzur ve kardeşlik ortamına bırakmasını dileyen Topaloğlu “İnşallah 2015 yılında siyasi ve ekonomik istikrarın sağlanarak ülkemizin hem içeride hem dışarıda saygın ve güçlü bir Türkiye olarak yer almasını temenni ediyoruz. Komşularımızın birlik ve beraberliğinin sağlanarak Müslüman şuuru ile ortak hareket etmelerini ve Müslümanların akan kanlarının ve gözyaşlarının son bularak yerini barış, huzur ve kardeşlik ortamının almasını, Ülkemizde barış, huzur, demokrasi ve adaletin hâkim olmasını diliyorum. Milletimizin refah içinde yaşamasını, birliğimizin ve dirliğimizin sağlanarak kardeşçe duygular içinde yaşamamızı temenni ediyor, 2015 yılının İslam âlemine hayırlara vesile olmasını Allah (c.c)’tan dilerken Nazillimize verdiğiniz hizmetlerin ve başarılarınızın katlanarak yeni yılda artmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
ALICIK’IN YENİ YIL TEMENNİSİ
İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık; “Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla ben de Milletimizin ve Nazillili hemşerilerimin yeni yılda refaha ve mutluluğa kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, şehrimize ve ülkemize esenlik, huzur başarı, sağlık, mutluluk ve sevinç getirmesini diliyorum. Yeni bir yıla sağlıkla kavuştuk. Bu yılımızda da yine yüce rabbimin izni ile Nazillimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerinde çalışmalarımızda bizlere bu güne kadar verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyor yeni yılda başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.
İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu aynı dilek ve temenniler ile Başkan Yardımcıları İbrahim Özkan ile Mesut Erdemir’i makamlarında ziyaret ederek yeni yıl takvimi hediye etti.