Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçeye hizmetleri dokunan merhum gazetecileri unutmadı.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle Eğriboyun ve Evranlı mezarlıklarında defnedilen merhum gazetecileri ziyaret eden Başkan Alıcık, mezarlarına karanfil koyarak dua etti.
Nazilli’ye uzun yıllar hizmet eden Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Doğan Haber Ajansı Muhabiri olan Rifat Yüzer, Nazilli’nin eski gazetecilerinden olan TRT Temsilcisi Hamza Fuat Vardar, Taraf Gazetesi ve İHA Muhabiri Mustafa Ünlü, Egenazhaber İmtiyaz Sahibi Ali Yapucuoğlu ve 6 Ocak 2015’te vefat eden duayen gazeteci Mehmet Panayırcı’nın mezarlarını tek tek ziyaret eden Başkan Haluk Alıcık ve meslektaşları, merhum gazetecilerin mezarlarını temizleyerek karanfil koydu ve buğday döktü.
Gazetecilerin zor şartlarda mesleklerini yürüttüğünü ifade eden Başkan Alıcık, “Çalışan gazeteciler gününde, aktif çalışan gazetecilerimizin yanı sıra vefat etmiş olan ve ilçemize emekleri geçmiş olan gazeteci arkadaşlarımızın da mezarlarını ziyaret ederek onları yâd etmek istedik. Onları unutmadık, unutmayacağız. Onları sevgi ve özlemle yad ediyoruz” ifadelerini kullandı.