Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 2014-2015 yıllı faaliyet programında yer alan Kulüpler arası Genç Kızlar Voleybol Grup müsabakaları Kâhta Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçlarla sona erdi.
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 5 - 7 Mayıs tarihleri arasında yapılan Genç Kızlar Voleybol Grup Maçlarına 4 ilden 47 Sporcu, 4 idareci ve 4 antrenör katılırken düzenlenen müsabakalar sonrasında çeyrek finale çıkan takımlar belli oldu. Birinci Elazığ İl Özer İdare Spor Kulübü,ikinci Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor kulübü ve üçüncülüğü ise, Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Kulübü elde etti.
Konu Hakkında bir açıklama yapan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “Üç gün boyunca süren maratonun sonuna geldik. Tüm sporcularımız centilmence ve çok iyi mücadele ettiler. Umarım çevre illerden gelen sporcularımızda misafirperverliğimizden memnun kalmışlardır. Güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Hiç bir aksaklık yaşanmadan sona erdi. Ben farklı illerden gelen takımlarımızı, sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor dereceye girenlere çeyrek finallerde başarılar diliyorum” dedi.