AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, seçim çalışmalarını Erzurum dışında da sürdürüyor. Karadağ, hafta sonunda yapılan temayül yoklamasının ardından soluğu Ankara’da aldı ve ayağının tozuyla AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Parti kurmaylarıyla tanışan ve Erzurum’a dair projelerini paylaşan Arif Karadağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de giderek Erzurum Milletvekilleri buluştu. Milletvekilleriyle tanışan ve onlardan tavsiyeler alan Arif Karadağ, önümüzdeki günlerde Erzurum’a gelerek seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini bildirdi.
Erzurum’un kış turizmi ve spor alanında cazibe merkezi olabilmesi noktasında iki önemli proje üzerinde durduğunu ve bu yönde Ankara’da fizibilite çalışması yaptırdığını anlatan Arif Karadağ, “Erzurum’un somut ve ayağı yere basan fikirlere ihtiyacı var. Bu anlamda ben özellikle kış turizmi ve spor üzerinde duruyorum. Bu manada projelerim için ön hazırlıkları yürütüyorum” dedi.
Ankara’da bulunduğu süre zarfında AK Parti Genel Merkezi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni de (TBMM) ziyaret eden Karadağ, “Projelerime ilişkin olarak hem parti genel merkezindeki büyüklerimizle, hem de TBMM’deki Erzurum milletvekillerimizle görüş alışverişinde bulundum, tavsiyeler aldım” diye konuştu.