AK Parti İl Başkanlığı ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantılarının Bursa ayağını başlatıyor. Bursa’da 5929 sandıkta, sandık yönetim kurulları toplanacak. Türkiye genelinde de aynı anda tüm teşkilatlar eğitimden geçirilecek.
7 Mart 2015 Cumartesi Günü saat: 14.00’te gerçekleşecek olan çalışma ile 5929 sandıkta görevli seçim sandık kurulları toplanarak seçim çalışmaları başlanacak
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, “Aday adaylarımızın belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.7 Mart 2015 Cumartesi Günü yine önemli bir organizasyona imza atacağız. Türkiye genelinde aynı anda başlatılacak olan ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantılarımızın Bursa ayağını başlatacağız. Yapılacak çalışma ile 5929 sandıkta 9 kişiden oluşan sandık kurullarımız aynı anda sandık başında olacak ve seçim çalışmalarını başlatacak. Bu tür büyük organizasyonlar AK Parti teşkilatlarının her zaman yarın seçim olacakmış gibi hazır olduklarını ve bu anlayışla çalıştıklarını gösteriyor. İnşallah 7 Haziran’a kadar hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz ve genel seçimlerde gereken başarının sağlanması için Bursa teşkilatları olarak partimize elimizden gelen her katkıyı koyacağız ” dedi.