AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, Zonguldak İli Kalkındırma ve Yaşatma Derneğini ziyaret etti.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Aşkar, seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Zonguldak İli Kalkındırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Necati Başar ve yönetimini ziyaret eden Aşkar çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, şunları söyledi: “10 Şubat tarihinden itibaren başlayan bir seçim sürecimiz var. Bu kapsamda sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. Sivil toplum örgütleri o şehrin kalkınmasında gelişmesinde büyük rol oynayan unsurlardır. Zonguldak İli Kalkındırma ve Yaşatma Derneği denildiği zaman ilk akla gelen faaliyet hiç şüphesiz ki Yükseköğrenimde öğretim gören burs uygulamasıdır. Bunu çok önemsediğimi belirtmek istiyorum. Zonguldak’ta gerçekten yardıma muhtaç çocuklarımızın okutulması ve topluma kazandırılması Zonguldak adına büyük bir kazanç olacağına inanıyorum. Bu çalışmalarında dolayı değerli başkanıma teşekkür ediyorum. 7 Haziranda bize görev verildiği takdirde Zonguldak insanına hizmet etmekten mutluluk duyacağım. Sivil toplum örgütlerine her platformda yakın olacağımı belirtmek istiyorum. Bu buluşmayı sağlayan başta dernek başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyorum.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İli Kalkındırma ve Yaşatma Derneği ise çıktığı bu yolda çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerini şöyle sürdürdü. “Kendisini yıllardır tanırım kişiliğiyle, düzgünlüğüyle karakteriyle iyi bir insan. İnşallah genel listeye seçilir de Ankara’da bizim için kapısı açık olur. Aday adayı olmasından çok memnun oldum. İnşallah aday olur listede de iyi bir yere girer. Ben Aşkar’ın Zonguldak’a iyi hizmetler yapacağına inanıyorum. Çünkü uzun yıllar Zonguldak’a hizmet vermiştir. Her yönüyle ben çok memnun oldum. Biz her türlü destek vermeye hazırız. Ben ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”