TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği, Barolar Birliği, TÜSİAD, MÜSİAD ve birçok sendika konfederasyonu ile STK'ların 14 işçi ve işveren örgütünün yarın Ankara Sıhhiye Meydanı'nda gerçekleştirileceği 'Teröre hayır, kardeşliğe evet' yürüyüşüne katılmak için Gebze Ticaret Odası hızlı tren kiraladı.
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Yönetim kurulu üyeleri ve iş adamlarından oluşan yaklaşık 400 kişi yürüyüşe katılmak için yarın saat 10.00’da Gebze Tren İstasyonu'nda bir araya gelerek, Gebze Ticaret Odası'nın kiraladığı hızlı tren ile Ankara’ya gidileceğini açıkladı. Nail Çiler açıklamasında şunları söyledi:
"Kökenimiz, kimliğimiz, inancımız ne olursa olsun, hepimiz Türkiye'yiz. TOBB önderliğinde ve 14 işçi ve işveren örgütünün önderliğinde yarın saat 16.30’da Ankara Sıhhiye meydanında gerçekleşecek olan 'Teröre hayır, kardeşliğe evet' yürüyüşüne Gebze Ticaret Odası olarak 400 kişi ile katılacağız. Oda olarak Ankara'ya, Gebze’de sadece belirli günlerde duran Hızlı Tren ile gideceğiz. Burada amacımız hızlı trenin Gebze’de belirli günlerde değil devamlı durmasını sağlamak ve herkesi toplu taşıma ile seyahat etmelerini bilinçlendirmek. Bir günlüğüne Odamız tarafından kiralanan Hızlı Tren yarın sabah saat 10.00’da Gebze Tren İstasyonu'ndan hareket edecek. Akşam da yine Ankara’dan saat 20.00’de Gebze’ye dönüşe geçecek."