Kardemir Karabükspor’un milli futbolcusu Ahmet İlhan Özek, Mersin İdmanyurdu maçından 3 puan alarak çıkış yakalamaları gerektiğini söyledi. Özek ayrıca, sakatlığı sebebiyle uzun süre takımdan ayrı kaldığını ve bir an önce eski formuna dönmek istediğini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusuyla başladı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren ve teknik çalışmayla devam eden idmana sakatlıkları bulunan Hakan Özmert, Emre Güngör ve Tanju Kayhan katılmadı, Emre Özkan ve Aykut Akgün ise takımdan ayrı koştu.
"ÇIKIŞ YAKALAMAMIZ GEREKİYOR"
Akhisar Belediyespor’un milli futbolcusu Ahmet İlhan Özek basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu hafta önemli bir deplasman maçına gideceklerini belirterek, "Mersin İdmanyurdu maçından 3 puan alıp çıkış yakalamamız gerekiyor. Çok kötü talihsizlikler yaşadık. Şansızlığımızı bu maçla kırmak istiyoruz. 4 aydır sakatım, takımdan uzak kaldım. Takımın olduğu konum beni üzüyor. Bu nedenle bir an önce oynamak istiyorum" dedi.
Ligin 5. haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasının ardından geçirdiği sakatlık sebebiyle yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan tecrübeli oyuncu Ahmet İlhan Özek, 14 maç sonra ilk kez geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçında forma giydi.
"KARABÜKSPOR’U LAYIK OLDUĞU YERE ÇIKARACAĞIZ"
Orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir de final haftalarına girdiklerini, her maçın kendileri için önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Takımın bulunduğu durum iyi değil. Bu durumdan kurtulacağımıza yüzde 100 eminiz. Şansızlıklar yaşadık. Hakem hatalarıyla puanlar kaybettik. Olmayacak maçları kaybettik ama bundan sonraki maçlarımızı kazanıp Kardemir Karabükspor’u layık olduğu yere çıkartacağız. Deplasmanda iki maç oynayacağız. Bu maçlardan 4 puan çıkartırsak daha sonra içeride oynayacağımız maçlar bizi çok iyi konuma getirecek."