AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ’Yerel Yönetimler Akademik Kurulu’ Toplantısı’na katıldı.
Yerel Yönetim çalışmalarının geliştirilmesi, değerlendirilmesi, uygulamaların sonuçlarının analiz edilmesi, yerel yönetimlere dönük yeni çalışmaların üretilmesi, şehir, şehirleşme, mimari, estetik alanlarda yerel yönetim politikalarının oluşturulması, katılımcı, çevre dostu hizmet belediyeciliği ilkelerini geliştirilmesi konusunda AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen Akademik Kurulu toplantısına Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’da katıldı.
Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, toplantı sonrasında yapmış olduğu açıklamasında, “AK Belediyecilik anlamında Türkiye’nin dört bir köşesinde halkımıza en iyi hizmetleri sunabilmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bizlerde Belediye Başkanlarımız ile birlikte, daha verimli çalışmalar yapabilmek için her zaman sistemli ve programlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Akademik Kurulu toplantımız da bu çalışmalarımızın bir parçası niteliğindedir. Burada Yerel Yönetimler birimlerimizin katılımları, çeşitli üniversitelerimizden akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının katılımları ile AK Parti 2023 vizyonunda emin adımlarla ilerlemektedir. AK Parti yerel yönetimler olarak, Kentsel Dönüşüm, Kentsel Belediyecilik, Katılımlı Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Çevre Dostu Belediyecilik, Hizmet Belediyecilik, Engelsiz Belediyecilik doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu konuda AK Parti Hükümeti olarak en iyi şekilde hizmet vermeyi amaç edinmiş bulunmaktayız” dedi.
AK Partinin yerelde siyasi hizmetin temelini oluşturulan bu kriterler doğrultusunda AK Parti Yerel Yönetimler Akademik Kurulu her ayın 4. Çarşamba günü moderatör başkanlığında toplanarak, “Beyin Fırtınası” tekniği ile AK Hizmet bayrağını daha ileriye götürülmesi konusunda çalışmalarına devam edeceğini belirten Ulupınar, Yerel Yönetimler Akademik Kurulu toplantısının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.