SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Aydınspor 1923 ile Menemen Belediyespor yarın Aydın'da kozlarını paylaşacak. Adnan Menderes Stadı'nda 13.30'da başlayacak derbiyi İbrahim Bülbül yönetecek. Grupta lider Ümraniyespor'un ardından averajla ikinci sırada yer alan Menemen'de sakatlıkları süren Menderes, Mazlum, Mithat ve Gökhan ile cezalı Murat ile Hakan Vural forma giyemeyecek. 5'inci sıradaki Aydın'da ise sakat Mustafa Şen dışında eksik yok. Bilet fiyatları maraton 5, kapalı tribün 10 TL.
Derbi öncesi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret eden Aydınspor 1923'lü futbolcularla teknik ekip, iyi futbol ve galibiyet sözü verdi. Kaptan Mehmet Al, müthiş bir hava yakaladıklarını belirterek, "Çıkışımızı Menemen Belediyespor karşısında sürdüreceğiz" dedi.
Menemen Belediyespor teknik direktörü Erhan Özalp da derbi öncesi iddialı konuştu. Özalp, "Deplasmanda alacağımız 3 puan ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Şampiyonluk yolunda kayıp yaşamayacağız" yorumunu yaptı.