Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nin namağlup lideri Hebun Aliparspor, 20. maçında 19. galibiyetini aldı. Yakın takipçisi Kayapınar Belediyespor’a 13 puan fark atan Hebun Aliparspor, şampiyonluk için gün sayıyor.
Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde Hebun Aliparspor, Yeniköyspor’u 3-0 yenerek 20. maçta 19. galibiyetini aldı. 19 galibiyet ve 1 beraberlikle 58 puan toplayarak yoluna namağlup devam eden lider, en yakın takipçisi Kayapınar Belediyespor’la puan farkını da 13’e çıkarmayı başardı. Yenişehir Belediyespor’un 1. Amatör Ligi’ne düşmesinin kesinleştiği ligin tamamlanmasına 6 hafta kaldı.
"BAŞKANIMIZ HER İMKANI SAĞLIYOR"
Hebun Aliparspor Teknik Sorumlusu Mahmut Deri, kulübün tüm maddi yükünü tek başına karşılayan Başkan Berat Kaya’nın desteği ile bu konuma geldiklerini söyledi. Hedeflerinin baraj maçını kazanarak Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek olduğunu belirten Deri, "Sezon başlarken iki hedefimiz vardı. Bunlardan ilki olan Süper Amatör Lig şampiyonluğuna önemli ölçüde ulaştık. Asıl hedefimiz Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmaktır. Baraj maçını kazanıp bunu başarmak istiyoruz. Başkanımız Berat Kaya, başarı için her türlü imkanı sağlıyor. İnşallah Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkarak bu emeklerinin karşılığını vereceğiz" dedi.