Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışma-sının İstanbul elemelerinde Düzceli öğrenciler sahne aldı. Düzce’yi “Düzce Güzel Sanatlar Lisesi ve Özel Düzce Kültür Anadolu Lisesi” temsil etti..
Bu yıl 18. si gerçekleştirilen Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’nın İstanbul elemeleri geçtiğimiz hafta İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde büyük bir coşkuyla başladı. Büyük heyecana sahne olan ve 3 gün boyunca 14 ilden toplam 180 okula ev sahipliği yapan İstanbul elemelerinde, Düzce’yi 2 lise temsil etti. Düzce Güzel Sanatlar Lisesi ve Özel Düzce Kültür Anadolu Lisesi öğrencileri 9 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak elemeler öncesi bütün hünerlerini sergiledi.
Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions’un gerçekleştirdiği Türkiye’nin en uzun soluklu ve kapsamlı yarışması için finale kalmak isteyen okullar Türkiye’nin en ünlü müzisyenlerinin oluşturduğu jüriyi etkilemek için yeteneklerini sergilediler.
Düzce’den öğretmenleri ve destek veren arkadaşlarıyla heyecanlı bir yolculuğun ardından İstanbul’a gelen öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. Sahne performansının yanı sıra kostüm ve showlarıyla da jüriyi etkilemek isteyen liselilerin heyecanı kuliste başladı. ‘’Büyük finale kalmak için ve muhteşem ödülleri kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız’’ diyen öğrenciler final için iddialı.
Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması grubu olmayan fakat yarışmaya katılmak isteyen liseli öğrencilere bir fırsat daha sunuyor. Lisenin Sesi yarışması ile Athena’nın Kafama Göre şarkısını seslendirip, bireysel olarak Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’na katılabiliyor. Arkadaşlarından aldığı oylarla yarışmanın birincisi oluyor ve finale doğrudan gitmeye hak kazanıyor. Grubu olmayan liselilerin yapması gereken www.liseninsesi.com’a girmek ve hünerini göstermek.