Daha önce 1.Amatör Liginde şampiyon olan Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü, U-19 Gençler Liginde de namağlup şekilde 3 hafta önceden şampiyon olarak camiasına çifte kupa sevinci yaşattı ve Gediz’i bir üst turda temsil etme hakkını elde etti.
Deplasman sahasında rakibi Emetspor’a gol yağdıran Uluoymak 1 Eylülspor, maçı 8-0’lık skorla galip bitirdi ve namağlup olarak 3 hafta önceden şampiyonluğunu ilan etti.
U-19 Gençler Ligi A Grubu 4.Hafta Maç Sonuçları:
Yenikent Belediyespor 2 - 0 Dayınlarspor
Gediz Gençlikspor 5 - 1 Eskigediz Belediye Gazispor
U-19 Gençler Ligi B Grubu 4. Hafta Maç Sonuçları:
Erdoğmuşspor 3 - 0 Gediz Gücüspor
Uluoymak 1 Eylülspor 8-0 Emetspor
Hisarcık Belediyespor da evinde konuk ettiği Altınkentspor’u 1-0 yendi.
Gediz Şehir Stadında ise Dayınlar Spor ile Gökler Belediyespor karşılaştı. Taraftarın büyük katılımıyla oynanan maç bu sezonun en kalabalık maçıydı. Dayınlarspor net bir skorla 3 puanı 3 golle aldı.
Dayınlarspor Yöneticisi Rasim Köse, “Kulübümüz güzel bir futbolla 3 puanı alarak gelecek için ümit vadetmiştir. Gökler Belediyespor’un centilmen oyunu tebrik edilmeye layıktı. Ayrıca bizim kulübümüz gibi gençlere sahip çıkan Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü U-19 Gençler Liginde şampiyon oldu. Onları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” açıklamasında bulundu.
Emet sahasında oynanan maçta ise iki Emet takımı karşılaştı. Emet Gençlerbirliği, Emet Borspor’u 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.
Gediz-Emet 2. Amatör 3.Hafta Maç Sonuçları:
Hisarcık Belediyespor 1-0 Altınkentspor
Dayınlarspor 3-0 Gökler Belediyespor
Emet Gençlerbirliği 1-0 Emet Borspor
1.Amatör Play-Off 5. Hafta Maç Sonuçları:
Uluoymak 1 Eylülspor 3-0 Ağaçköyspor (Hk.)
Tavşanlı Moymulspor 1-2 Şaphane Gençlikspor
Tavşanlı Gençlikspor 1-1 Kütahya Cezaevispor