Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında bankanın oda üyelerine sağladığı imkân ve ayrıcalıklarla ilgili olarak iki kurum arasında protokol imzalandı.
Didim Esnaf Odasında imzalanan protokole Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, TEB Didim Şube Müdürü Seda Çakmak, Esnaf Odası başkan Danışmanı Aslan Balakan ve TEB Didim işletme Bankacılığı yetkilisi Serdar Yıldız katıldı.
Ziyarette konuşan TEB Didim Şube Müdürü Seda Çakmak öncelikle kendilerini ağırlayan Esnaf Odası Başkanına teşekkür ederken “ Esnaflara yönelik kampanyalarımız mevcut; Busines ve patron kart uygulamalarımız var. Toplu olarak çalışma yaptığımız odalar var. Toplum olarak çalışma yapılan yerlerde tahsis ücreti almıyoruz. Bu noktada Didim Esnaf odası üyelerine de bankamız ürün ve hizmetlerinde yararlanmalarını bekliyoruz.” dedi.
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise ziyaretlerinden dolayı TEB Didim Şube Müdürü ve personeline teşekkür ederken “Biz oda olarak bankanızın ürün ve hizmetlerinden oda üyelerimiz yararlanması için protokol yapalım. Biz de bunu üyelerimize bildirelim.” dedi.
“PEKTAŞOĞLUNDAN ANLAMLI ÖNERİ”
Ziyarette ayrıca geçmiş dönemlerde ‘kırmızıçizgi’ olarak tabir edilen, borçlarını zamanında ödemeyenlerin tespitine yönelik uygulamanın kaldırılması noktasında Başkan Pektaşoğlu öneri sundu. Pektaşoğlu ekonomik olarak düzelmesine rağmen geçmişte kırmızı çizgisi bulunan fakat mağdur olan esnafların olduğunu belirterek Banka yetkililerinden bu durumla ilgili çözüm sunmalarını istedi. Şube Müdürü Çakmak’ta bu konuda bir çalışma yapabileceklerini söyledi.