Denizlispor evinde aldığı Karşıyaka galibiyetinin ardından Salı günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçındanda 3 puan alarak üst sıralara tırmanmak istiyor.
PTT 1. Lig’in 30. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Karşıyaka’yı evinde yenerek uzun bir süre sonra 3 puanla tanışan yeşil-siyahlılar, ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor’u da deplasmanda yenmek istiyor. Mert ve Emrah’ı cezalarının bitmesi teknik heyeti sevindirirken, Mustafa Keçeli sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giymeyecek.
Aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Karşıyaka maçı bizim mutlaka galip gelmemiz gereken bir maçtı. Futbolcularım iyi futbollarıyla galibiyete uzandı. Şimdi deplasmanda Şanlıurfa ile çok önemli bir maça çıkacağız. Bu maçta da aynı performansı gösterip mutlaka puan almalıyız. Deplasmanda alacağımız her puan bizi ligde tutma yolunda önemli bir adım olacak" dedi.