Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni ve modern hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene Türkiye Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, Resmi Kurum amirleri, Sivil Toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, Siyasi parti temsilcileri ve milletvekili adayları, Şoför esnafı ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak “ 02 Ocak 2014 tarihinde göreve gelirken hizmet binamızı yıkıp yenisini yapmak gibi bir düşüncemiz yoktu. Vermiş olduğumuz sözlerin birçoğunu gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Üyelerimizin ticari araçları kaza ve arızasında ücretsiz olarak taşınmasını sağladık. Korsanla mücadelemiz ilgili kurumlarla görüşerek devam etmektedir. Göreve geldiğimizde hizmet binamızın günümüz şartlarına uygun olmadığını gördük. Yaptırdığımız Laboratuvar ölçümlerinde binamızın çürük olduğu tespit edildi. Şehircilik bakanlığına yazarak durumu ilettik ve binamızı kentsel dönüşüm yasası kapsamına aldırdık. Bakanlığımızın ölçümlerinde de binamızın çürük olduğu belirlenirken iki ay içinde yıkılması için tarafımıza tebligat yapıldı. Binamızın y tarafında bulunan Esnaf ve Kredi Kooperatifinin alt katına taşındık. Belki bu kimileri için bir hayaldi ama yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımda bana destek vererek bu cesur kararı aldık ve tehlike arz eden binamızın yıkımını gerçekleştirdik. Bir kısmına kredi kullanarak bir kısmını da şoför esnafımızın desteği ile bu binayı inşa ettik. Her zaman esnafın yanında olan Halk Bankası bizimde yanımızda yer alarak finansal destek sağladı. " dedi.
Türkiye Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok’ta kısa birer konuşma yaparak yeni hizmet binasının Manavgat Şoför esnafına ve Manavgat’a hayırlı olmasını dilerken, bu hizmet binasını kazandıran başta oda başkanı Mahmut Şafak olmak üzere Şoförler Odası yönetimini kutladılar.
Konuşmaların ardından plaket töreni gerçekleştirildi ve dualar eşliğinde açılış yapıldı.