Doğu Anadolu Sanayicileri ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) Başkan Vekilliği’ne seçilen Ali Çiçeksay, VASİAD Başkanlığı görevini ise iş adamı Halit Yakut’a devretti.
Bünyesinde 3 bin 500 üye ve 21 dernek barındıran DASİDEF’in başkan vekilliğine seçilen Ali Çiçeysay, Van Aktif Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (VASİAD) Başkanlığı görevini ise iş adamı Halit Yakut’a devretti. Van’da hem yurt içinde hem yurt dışında yılda bine yakın iş adamını ağırlayan ve birçok sosyal projeye imza atan Dr. Ali Çiçeksay, “Hep birlikte birçok başarı elde ettik. Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. VASİAD ekonomik ve sosyal projelerle hem yurt içinde hem de yurt dışında Van’ı hep iyi bir şekilde temsil etmiştir. Van şehrinin gelişimi için VASİAD çok önemlidir” şeklinde konuştu.
Çiçeksay, görevini devrettiği Halil Yakut’a başarılara diledi.
Dr Ali Çiçeksay’ın başarılarını gururlanarak izlediğini belirten yeni iş adamı Halit Yakut ise, “Bu görevi birçok başarıya imza atan ağabeyim Ali Çiçeksay’dan devralmak benim için gurur verici. Ali Çiçeksay bundan sonra da her zaman yanımızda olacak, bilgisine ve deneyimine başvuracağız. Herkesin huzurunda bir kez daha kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.