Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık, Emet Orman İşletme Müdürlüğü, Hisarcık Orman İşletme Şefliği ve Hisarcık TEMA Vakfı organizasyonuyla fidan dikme etkinliği düzenlendi.
Atatürk İlkokulu yanında bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait yaklaşık 10 dönümlük araziye Kaymakam Fethi Savran, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Emet Orman İşletme Müdürü Hayati Ergüden, Hisarcık Orman İşletme Şefi Nihat Acat, TEMA Hisarcık Temsilcisi Erdem Öztoprak, yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler, okul müdürleri, Atatürk İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tarafından tüplü 600 karaçam ve sedir fidanı dikildi.
Fidan dikme etkinliğinde konuşan Kaymakam Fethi Savran, “ Bugün burada sosyal bir aktivite ve hayırlı bir iş gerçekleştirdik. 600 tane karaçam ve sedir fidanını öğrencilerimizle birlikte toprakla buluşturduk. Daha temiz bir hava ve daha yeşil bir dünya için çocuklarımıza ağaç sevgisi kazandırma amacıyla yaptığımız bu organizasyonda öğrencilerimizin her birinin Hisarcık’ta dikili bir ağacı olacak. Bu aktivitede bulunmak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu organizasyonda emeği olan Emet Orman İşletme Müdürlüğüne, Hisarcık Orman İşletme Şefliğine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, TEMA Vakfı Yönetim Kuruluna ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.(MA-EFE)