İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bir heyet Fransa’nın Cannes şehrinde 26’ncısı düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yapı Fuarı’nda (MIPIM) incelemelerde bulundu.
Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını 26’ncı kez dünyaya açan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda (MIPIM) İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bir heyet katıldı. Londra, Paris ve diğer ülkelerin stantlarında incelemelerde bulunan heyet, en büyük ilgiyi İstanbul çadırının gördüğünü belirtti. İBB’den gelen heyet, İstanbul ve Beyoğlu maketleri yapılan görsel şovları izledi. Kadir Topbaş’ın danışmanı Sefer Kocabaş, MIPIM Fuarı’nın İstanbul’da yapılmasının büyük bir kazanç getireceğini ifade etti.
“OXFORD ÜNİVERSİTESİNE DAVET EDİLMEK ÇOK BÜYÜK BİR GELİŞME”
Fuara dördüncü kez geldiğini belirten Sefer Kocabaş, “İstanbul’un fuarda diğer şehirlere büyük fark attığını görüyoruz. Diğer şirketlerin ve şehirlerin projelerini inceledim, bütün şehirler yarışıyor, dünya genelinde bu böyle. İstanbul dünyanın en güzel şehri, maketler ile bunu da gördük. Beyoğlu Belediyesi şehir maketi ile projelerini ve ilçedeki yatırımları çok güzel anlattı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Oxford Üniversitesinde konferans verilmesi için davet edildi. İstanbul’un ilçe belediye başkanı Oxford Üniversitesinde konferans vermesi çok büyük bir gelişme” dedi.