MAFSAD tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi” bugün başlıyor. Proje hakkında açıklama yapan MAFSAD Başkanı İnan Orhan, projeler ve etkinliklerle sanatseverlerin dikkatini çektiklerini kaydetti.
11-14 Haziran 2015 tarihinde Malatya’nın Akçadağ ilçesinde bulunan Levent Vadisi’nde yapılacak olan Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi hakkında Kapalı Çarşı üzerinde açıklama yapan Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) Başkanı İnan Orhan, MAFSAD’ın geleceğin değer arz eden bir sivil toplum kuruluşu olma yolunda ilerlediğini, yaptıkları projeler ve etkinliklerle sanatseverlerin dikkatini çektiklerini ifade etti.
Yürüttükleri önemli projelerden birinin de Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi olduğunu belirten Başkan Orhan, “Proje kapsamında İbrahim Demirel, Mustafa Ertekin, Çerkes Karadağ, Faruk Akbaş, Tarık Yurtgezer, Tekin Ertuğ, Özcan Yurdalan, Arjen Zwart, Kamal Shabkhiz ve Bülent Kılınç gibi fotoğraf sanatçıları, Milli Dağcı Doğan Palut, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güllü, Uzman Öğretmen Şengül Korkut ve Doç. Dr. Gülpınar Akbulut’u Malatya’da ağırlayacağız. Bu çok kıymetli sanatçılar ve hocalar için hem ilimizden hem de il dışından birçok katılımcı Malatya’ya gelecek” dedi.