Kağıthaneli anneler kendileri için hazırlanan Anneler Günü özel programında ilk kez ok atma heyecanı yaşadı. Dereceye girmek için kıyasıya yarışan anneler, madalyalarını çocuklarından aldı.
Kağıthane Belediyesi 10 Mayıs Anneler Günü’nde farklı bir spor organizasyonuna imza attı. İlçede bulunan annelere ilk kez ok atma deneyimi yaşatan etkinliğin proje koordinatörlüğünü Kağıthane Belediyesi Kadın Meclisi üstlendi. Hayatında ilk defa eline ok ve yay alan anneler hedefi 12’den vurabilmek için büyük bir çaba sarf etti. Çocuklarıyla birlikte Hasbahçe’deki etkinliğe katılan anneler dereceye girebilmek için ter döktü. Yarışma sonucunda ilk 3 sırada yer alan anneler madalyalarını çocuklarından almanın sevincini yaşadı.
ANNELER İLK KEZ OK ATMA DENEYİMİ YAŞADI
İlk kez ok atma heyecanı yaşadığını belirten Yeliz Köksal isimli anne, “Çok güzel bir duyguydu, kazandık ve bu deneyimi de tattık. Ben bütün anneler adına bu programa katıldım. Dünyada birlik, barış olsun. Bütün annelerin yüzü gülsün istiyorum. Madalyamı oğlumdan almam başka bir mutluluktu benim için. Oğlumun yanımda olması önemli bir şeydi benim için. O da ayrı bir hava kattı bugünü hiç unutmayacağım” şeklinde konuştu.
ANNELER MADALYALARINI ÇOCUKLARINDAN ALDI
Organizasyona katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Hatice Arslan, ”Onurlandım, gururlandım. Çocuk gibi sevinçliyim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlk kez ok attım. Madalyamı çocuklarımın elimden almak daha çok gururlandırdı beni çok mutlu etti” dedi.
Çocuğu ile birlikte etkinlikte olmaktan dolayı sevinçli olduğunu ifade eden Hanife Günaydın ise, ”Böyle bir etkinliğin içerisinde olmak çok hoştu, güzel bir deneyimdi benim için. Bize bu imkanı sunduğu için belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.