Haliliye Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmayla ilçe sınırlarında bulunan park, cadde ve sokaklar yaz mevsimine hazırlanıyor.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatı ile vatandaşların huzurlu, sağlıklı ve rahat bir ortamda dinlemelerini sağlamak için çalışmalarını hızlandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ortak çalışma yürütüyor.
Şehrin ana arterleri ve kalabalık noktalarında oluşabilecek rahatsızlıkları en aza indirmek için ekipler aynı noktalarda peyzaj, parkların bakımını, kaldırım ve yol onarımı yapıyor.
Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ali Şelli Parkı’nda, bakım-onarımın yanı sıra parkı mevsimlik çiçeklerle de donatıyor. Çeşitli tür ve renklerde olan mevsimlik çiçekler, ekipler tarafından park ve kaldırmalarda bulunan saksılara yerleştiriliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışma yaptığı noktalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de onarım yapıyor. Çalışmaların yapıldığı noktalarda hazır bulunan temizlik personelleri ise park ve yolların temizliğini anında yaparak görüntü kirliliğinin önüne geçiyor. Haliliye ilçesi yaz mevsimine hazırlanırken şehir merkezi ve kırsal mahallelerde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.