Manisa’nın Turgutlu ilçesinde mahalle muhtarlığı ve okul aile birliğinin ortak organizasyonu ile ihtiyaç sahibi 24 çocuğun sünneti gerçekleştirildi. Toplu sünnetin düğünü ise 20 Mayıs’ta okulun bahçesinde yapılacak.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Bozkurt Mahallesi Muhtarlığı ve İhsan Erturgut Okulu, Okul Aile Birliği tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları sünnet ettirildi. Toplamda 24 çocuğun Turgutlu Devlet Hastanesinde sünnet ettirildiği ve 20 Mayıs tarihinde ise okul bahçesinde toplu sünnet düğünü yapılacağı öğrenildi.
Bozkurt Mahallesi Muhtarı Hüsnü Nişli ile okul aile birliği üyeleri Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkür ettiler. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirerek önemli bir sosyal yardımlaşma örneği gösterdiklerini belirten Mahalle Muhtarı Nişli ve Okul Aile birliği üyeleri, hayırseverlerin de bu noktada kendilerine katkı sunduklarını ifade ettiler. Muhtar Nişli, "Sosyal yardımlaşma bizim geleneklerimizin temelini oluşturuyor. Bizde bu kapsamda böyle bir organizasyon yaptık. Önümüzdeki dönemlerde daha fazla çocuğumuza ulaşmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.
Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu ise, "Turgutlu her zaman sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en iyi örneklerinin verildiği bir ilçe olmuştur ve buna da devam edecektir. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum" dedi.