Av. Işınsu Memişoğlu, Samsun'un Atakum ilçesinde Türk Telekom tarafından yerine tam oturtulamadığı iddia edilen kapak nedeniyle aracında büyük çapta maddi zarar meydana geldiğini, tutanaklarda firmanın kusurlu olduğu belirtildiği halde hiçbir şekilde ilgilenilmediğini belirterek tepkisini dile getirdi.

Samsun'da Artistik Buz Pateni Gençlik Kupası heyecanı Samsun'da Artistik Buz Pateni Gençlik Kupası heyecanı

200 BİN LİRALIK HASAR OLUŞTU 

Yaklaşık bir ay önce, Av. Memişoğlu yönetimindeki araç, Atakum ilçesi İncesu bölgesinde ara sokaktan Atatürk Bulvarı'na bağlanacağı sırada Türk Telekom'un menhol kapağının üzerinden geçerken, düzeneğin yerinden oynaması sonucu uzun paslı demir parça otomobilin altını delerek sağ ön yolcu koltuğundan içeri girdi. Memişoğlu'nun yolcu koltuğunda oturan arkadaşı kazayı küçük sıyrıklarla atlatırken, araçta 200 bin liralık maddi hasar meydana geldi. Memişoğlu, yaşanan olayın ardından Türk Telekom'un mağduriyet yaşattığını belirterek, "Ben yandım başkaları yanmasın istiyorum" dedi.

PASLI PARÇA DELDİ GEÇTİ 

Olayı anlatan ve 200 bin liralık zarar uğradığını kaydeden Memişoğlu, "1 ay önce İncesu'da ara sokaktan Atatürk Bulvarı'na bağlanırken Türk Telekom'un menhol kapağının üzerinden geçerken, hızım da 10 ila 20 kilometreyken, kapağın yerinden kalkması sonucu bu düzeneğin uzun paslı parçası sağ ön yolcu koltuğunun alt tarafının sacını, elektrik tesisatını ve torpido kapağını delmek suretiyle aracımın içinden geçti. Yolcu tarafında arkadaşım oturuyordu. Onun bacağını sıyırdı. Aracımda çok ciddi maddi hasar meydana geldi. 200 bin liraya yakın zarar çıktı. Polis tutanağı tutturdum ve tutanakta Türk Telekom'un kusurlu olduğu fotoğraflar ve görüntülerle sabit. Ben Türk Telekom'a proforma fatura ve ekspere yaptırmış olduğum değer kaybı ve araç mahrumiyet bedeli olmak üzere bütün taleplerimi içeren belgeleri verdi" dedi.

HATANIN ARKASINDA DURMADILAR

Türk Telekom'un duyarsız davrandığını dile getiren Memişoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Bana kimse 'başınıza böyle bir şey gelmiş, kazayı nerede yaşanız, bunu çözelim, biz bu zararı giderelim' demediler. Burası yazlık yolu. Çocuklar bisikletleriyle geçiyor, aileler yaşıyor. Başvurumu yaptım, 1 aydır bekliyorum. Önce kaskomu deldirmedim. Proforma fatura kabul etmediklerini söylediler. Ben zararı önce cebimden ödeyecekmişim sonra onlar bana kesilen faturayı ödeyecekmiş. Şimdi de bana araç değer kaybımı ödemeyeceklerini, dava açmam gerektiğini, dava açılırsa ödeyeceklerini söylediler. Ben yandım başkaları yanmasın istiyorum. Ciddi bir mağduriyet yaratıyorlar ve sorumsuzlukların arkasında durmuyorlar." 

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.