Emekli Kart detayları belli oldu! Kimler alabilecek? Emekli Kart detayları belli oldu! Kimler alabilecek?

Hatta kredi kartı taksit adetlerine getirilen sınırlamayla birlikte, elektronik cihaz almak için iki kere düşünmek gerekli hale geldi. Nakit parası olmayanlar, telefon almaya cesaret edemedikleri bir dönemde bulunuyor.

Hal böyle olunca, cep telefonu almayı düşünenlerin bir de zam geleceğini öğrenmesi, tam bir kara haber niteliği taşıyor. Ancak edinilen bilgiye göre kısa bir zaman sonra telefon alımlarında zamlı tarife görülebilir. Bu sebeple telefon alacakların bir an önce harekete geçmesi gerekiyor. Çünkü Çinli tedarikçilere dayandırılan bir rapor, tüm elektronik cihazlar için zammın yolda olduğunu ortaya koydu.

FİYATLARDA REKOR ARTIŞ BEKLENİYOR

Sektör bilgilerini doğru şekilde paylaşan yabancı kaynaklar, elektronik cihazlar ile ilgili yeni gelişmeyi paylaştı. Bu gelişmelere göre, Çinli tedarikçi firmaların yüzde 10 ila 20 oranında fiyat artırımına gidecekleri ortaya çıktı. İçerisinde çip bulunan cihazların fiyatlarının artacağı bekleniyor. Tedarikçilerden gelen zammın tüketiciye de yansımasının büyük olacağı öngörüsü bulunuyor. Böylece sadece cep telefonları ve bilgisayarlar değil, çip içeren tüm teknolojik cihazlar zamlı tarifeden satışa sunulmaya başlanacak.

FİYATLARIN ARTMASININ NEDENİ ALTIN VE BAKIR

Elektronik cihazların içerisinde kullanılan altın ve bakır madenlerinin maliyetlerinin artışı, elektronik cihazların fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Elektronik cihaz üreticilerinin tedarikçisi firmaların uyguladıkları zamlar nedeniyle cihazların fiyatları da artış gösterecek.

Markalar, cihazlarını üretebilmek için çok daha fazla para ödemek zorunda kalınca tüketicinin cebinden de daha fazla para çıkacak. Elektronik cihaz satın almak isteyenler, bir an önce harekete geçmezlerse zamlı tarifeye denk gelecekler.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.