SAMSUNSPOR TRABZONSPOR İLE ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKACAK

Kırmızı - Beyazlılar yarın saat 19.00'da sahasında Trabzonspor ile önemli bir maça çıkacak.

Whatsapp Image 2024 05 02 At 17.24.58 (1)

Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor

ABDULKADİR BİTİGEN HAKEM OLARAK ATANDI

Karşılaşmaya ise Abdulkadir Bitigen orta hakem olarak atandı. Bitigen'in atama kararı ise taraftarın ve camianın tepkisine neden oldu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ALDI

Soyal medyada bir çok taraftar, "Maçlar sahada değil masada kazanıldığı birkez daha belli oldu düzeniniz batsın Tarihin en büyük Samsunspor düşmanı Abdulkadir Bitigen TS maçına atanması çok büyük yanlıştır" diyerek, TFF'nin aldığı karardan biran önce dönülmesini istedi.  

DERNEKTEN TEPKİ

İstanbul Samsunsporlular Derneği, Yılport Samsunspor'un sahasında karşılaşağı Trabzonspor maçına Abdulkadir Bitigen'in, atanmasına tepki göstererek, " "Kritik haftalara girdiğimiz günlerde TFF ve MHK ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz" dedi. 

İstanbul Samsunsporlular Derneği, Yılport Samsunspor - Trabzonspor maçını yönetecek, Abdulkadir Bitigen'in atamasına tepki göstererek, "Kritik haftalara girdiğimiz günlerde TFF ve MHK ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz. Daha önce yönettiği tüm maçlarda tartışma konusu olan Hakem Abdulkadir Bitigen’i böylesi önemli bir maça görevlendirerek bir nevi gözdağı mı veriliyor ?" diye konuştu.

NE OLMUŞTU 

Bitigen daha önce, 2018'de Samsunspor'un Boluspor ile oynadığı karşılaşmada penaltısını vermemesi tepkilere neden olmuştu. 2021 yılında Yılport Samsunspor’un Play-Off müsabakalarının ilki olan Altınordu maçına atanması hatta bundan dolayı, İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta Meclis'e taşımıştı. Yine Çaykur Rizespor maçında da Bitigen'in benzer kararlara imza atmasının ardından son olarak, Samsunspor'un Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmaya Abdulkadir Bitigen’in atanmasına kulüp, geçmişte yapmış olduğu hatalardan dolayı atamanın yeniden gözden geçirilmesi ile ilgili açıklama yapmıştı.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.