CANİK BELEDİYESPOR U14 BASKETBOL TAKIMI LİDER

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Sinop’ta gerçekleştirilen ve 16 takımın 4 grupta karşılaşmalarını sürdürdüğü U14 Türkiye Kız Basketbol Şampiyonası C Grubu’nda mücadele eden Canik Belediyespor Kulübü U14 Kız Basketbol Takımı, kendi grubunda karşılaştığı Emlak Konut, KKTC ve Bursa Büyükşehir Belediyesi takımları karşısında puan kaybı yaşamadı.

HAZIRLIKLARI YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

Üstün mücadelesiyle gruptan namağlup lider olarak çıkan Canik Belediyespor U14 Kız Basketbol Takımı, çeyrek final karşılaşmaları için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

İBRAHİM SANDIKÇI TEBRİK ETTİ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Topladığı puanlarla Türkiye Şampiyonası’nda son sekiz takım arasına kalan Canik Belediyespor Kulübü, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

LİDERLİĞİNİ İLAN ETTİ

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Sinop’ta gerçekleştirilen ve 16 takımın 4 grupta karşılaşmalarını sürdürdüğü U14 Türkiye Kız Basketbol Şampiyonası C Grubu’nda mücadele eden Canik Belediyespor Kulübü U14 Kız Basketbol Takımı, kendi grubunda karşılaştığı Emlak Konut, KKTC ve Bursa Büyükşehir Belediyesi takımları karşısında puan kaybı yaşamadı. Üstün mücadelesiyle gruptan namağlup lider olarak çıkan Canik Belediyespor U14 Kız Basketbol Takımı, çeyrek final karşılaşmaları için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

TFF'den Süper Lig kararı! TFF'den Süper Lig kararı!

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.