Sharp Door Mobilya İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin, modüller mutfak, kapı, gömme dolap, sürgülü dolap, vestiyer ve banyo gruplarını çağdaş ve modern çizgilerle tasarlayarak kaliteli malzemelerden, usta eller tarafından üretildiğini söyledi.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

2001 yılında Keskin Mobilya olarak başladıkları üretim yolculuğuna Sharp Door Mobilya olarak devam ettiklerini kaydeden Keskin, "19 Mayıs ilçesinde fabrikamız var. 3 katlı fabrikamızda mutfak dolabı, iç oda kapıları ve boyahane bölümlerinde üretimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu dönem çelik kapı ağırlıklı çalışıyoruz. Çelik kapıyı da kendi üretimiz altına aldık ve lake üretiyoruz. Lakedeki sıcaklığı duygusal bakışı daha rahat gördüğümüz için bu şekilde üretimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Eşimle koordineli çalışarak firmamızı büyütmeye uğraşıyoruz" dedi. 

ÖZEL TASARIMLAR

Üretim politikalarından ve ürünlerden bahseden Keskin sözlerini şöyle sürdürdü: "Vatandaşlar lakede istediği ürünü bulabilir. Lake iç oda kapılarında, lake mutfakta istediği ürünü istediği şekilde istediği bir model tarzında yapabiliriz. Mühendisimiz ve kendi çizim programızla beraber müşteriye önce bir proje sunuyoruz. Sonra rengi ve detaylarını belirliyoruz. Lakede sınır yok. Sharp Door Mobilya, mobilya, kapı modelleri ve banyo dolapları üretimi yapmaktadır. Düşlediğiniz ürünü, en ince detayına kadar özel çizim ile birlikte evinizle buluşturuyoruz. Müşterilerimizin siparişine göre özel tasarımlarla istenilen renk ve modelde imalat yapıyoruz."

İŞ BAĞLANTILARI YAPILIYOR

TÜYAP İnşaat Fuarı'nda iş bağlantıları da yaptıklarını kaydeden Keskin, "Sharp Door Mobilya olarak ismimizi Samsun'a, bölgemize duyarmak için fuarlar önemli. Fuarın ikinci gününde talepler beklentimizi karşıladı. Fuarın bize yeteri kadar katkıda bulunduğuna inanıyorum. Bayilerimiz gelerek, yeni modellerimizi görüyor. Fikir alışverişerinde bulunuyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Samsun’da doktorlar ve aileler farkındalık için bir araya geldi Samsun’da doktorlar ve aileler farkındalık için bir araya geldi

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.