Alim Öztürk Samsunspor - Alanyaspor maçında forma giyecek mi? Markus Gisdol'den açıklama Alim Öztürk Samsunspor - Alanyaspor maçında forma giyecek mi? Markus Gisdol'den açıklama

KRİTİK KARŞILAŞMA

Yılport Samsunspor, 12 yıl aranın ardından Süper Lig’de sahasında bir diğer Karadeniz takımı Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Maç bu akşam saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek. Ligde kalmayı garantilemek adına önemli ve zorlu karşılaşmada Kırmızı - Beyazlılar'ın hedefi, rakibini yenip, alt sıralardaki rakipleri ile puan farkını açmak. 

68'İNCİ RANDEVU 

Yılport Samsunspor ile Trabzonspor daha önce birbirine 67'kez rakip oldu. Bunların 13'ünü Kırmızı - Beyazlılar kazanırken, 11 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un ise 43 galibiyeti bulunmakta. İki takım arasında ilk devrede gerçekleşen maçı Trabzonspor kazanırken, Samsunspor'un ev sahipliğinde gerçekleşen son karşılaşmada ise Kırmızı - Beyazlılar sahadan üstün ayrılan taraf oldu. 

34 MAÇTA 10 GALİBİYET

Yılport Samsunspor, 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet ile 39 puanı bulunmakta. Rakip filelere 37 gol gönderen Kırmızı - Beyazlılar, kalesinde 44 gol gördü. Rakibi Trabzonspor ise, bu sezon oynadığı 34 maçta 18 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile 58 puan ile üçüncü sırada yer alırken, kalesinde ise 45 gol gördü. 

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.