Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Samsun Liv Hospital arasında sağlıkta hizmet  protokolü imzalandı. Esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, "Esnafımız hastanenin her türlü imkanlarından faydalanacak" dedi.

Canik’te 19 Mayıs coşkusu Canik’te 19 Mayıs coşkusu

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Esnaf ve birinci dereceden yakınlarının Samsun Liv Hospital'de indirimli sağlık hizmetlerinden faydalanması için hayata geçirilen proje kapsamında Başkan Sinecek ile Samsun Liv Hospital Genel Müdürü Dr. Mustafa Şen arasında protokol imzalandı. Esnafın her zaman yanında olduklarını ve kendilerini rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Sinecek, "Bu protokol, Liv Hospital Samsun Hastanesi'yle yaptığımız uzun görüşmeler sonucu aldığımız sonuçlar üzerine imzalandı. Esnafımız ve birinci derecedeki yakınları vereceğimiz karttan faydalanacaklar. Esnafımız hastanenin her türlü imkanlarından faydalanacak. Bu Türkiye'de belki de bir ilk. Farklı bir anlaşma yapıldı. Sağlık hizmetlerinin yanı sıra, bazı hastalıklara yönelik bilgilendirme ve farkındalık oluşturma faaliyetleri de gerçekleştirilecek.  Esnafımıza kart çıkarılacak ve bu kartla birlikte hastanemize geldikleri zaman indirim alacaklar hem de kredi kartı gibi kullanabilecekler. Bizler, Liv Hastanesi yönetimine çok teşekkür ediyoruz."

"ORTAK PROJELER İÇİN HAZIRIZ"

Samsun Liv Hospital Genel Müdürü Dr. Mustafa Şen ise "Esnaf odamızla birlikte ortak projeler üretmek için hazır ve nazırız. Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi üyelerine indirim anlaşması yapacağız ve bunun için de mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ayrıca sağlığın önemini ifade eden Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi  üyelerine yönelik toplantılar da planlayabiliriz. Bu bir sosyal projedir. Bu konularda size destek olacağımızın garantisini veriyoruz" diye konuştu.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.